+381 35 534 884 info@mlekaramihajlovic.com

Fermentisani proizvodi

Zlatica jogurt, Zlatica kiselo mleko, Zlatica pavlaka, Mihajlović surutka, Zlatica paprika u pavlaci.

Fermentisani proizvodi

Zlatica jogurt, Zlatica kiselo mleko, Zlatica pavlaka, Mihajlović surutka, Zlatica paprika u pavlaci.

zlatica jogurt

Jogurt, čudnovata namirnica, jača imunitet, deluje protiv bakterija, gljivica i raka te zahteva da je tretiramo kao lek koji moramo svakodnevno da koristimo u dozi od najmanje dve čaše.

Proizveden od mleka sa netaknutih pašnjaka, naš je najprodavaniji proizvod koji donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu i upotpunjuje ukusan obrok.

Zlatica jogurt

Zlatica jogurt 2,8% mm

čaša 180g / flaša 1l

zlatica kiselo mleko

Kiselo mleko ne samo da leti osvežava i čini sitim, ova mlečna namirnica veoma pozitivno utiče na metabolizam, pa se koristi kao glavni sastojak u dijetama. Pomoću dijete sa kiselim mlekom možete skinuti od pet do šest kilograma za 10 dana.

zlatica PAVLAKA

Zlatica kisela pavlaka neizbežna je namirnica u svakoj kuhinji. Zahvaljujući bogatom kremastom ukusu, zaista je nezaobilazan dodatak vašim jelima. Proizvedeno od mleka sa netaknutih pašnjaka, naš je najprodavaniji proizvod koji donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu i upotpunjuje ukusan obrok.

Zlatica jogurt čaša 180 g

Zlatica kiselo mleko 2,8mm

čaša 180 g/0,4l

Zlatica jogurt čaša 180 g

Zlatica kisela pavlaka 18mm

čaša 0,18l/čaša 0,4l/kanta 2kg

Prirodna surutka

Ono što nam je u poslednje vreme svima zajednička osobina jeste to što se nalazimo pod stresom. Surutka je idealan napitak za ovaj problem. Razlog je to što u našem telu izaziva lučenje serotonina (hormona zadovoljstva) od kojeg ćete se osećati dobro i iz tela izbaciti stres.

Proizvedeno od mleka sa netaknutih pašnjaka, naš je najprodavaniji proizvod koji donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu i upotpunjuje ukusan obrok.

Zlatica jogurt čaša 180 g

Prirodna fermentisana surutka

1l

Zlatica jogurt čaša 180 g

Paprika u pavlaci 30% mm

kantica 1l/kutija 5l

paprika u pavlaci

Mi znamo šta je bolje od obične paprike!Mihajlović paprika u pavlaci je pravo savršenstvo ukusa!

Mlečni namaz od 30% pavlake sa dodatkom paprike somborke. Prozvod je karakterističnog ukusa, blago kiselkasto-ljutkasto-slanog ukusa sa čvrstim paprikama koje daju specifičnu aromu ovom proizvodu. Ovo je specijalitet Sjeničkog kraja koji se proizvodi na tradicionalan način. Sadrži 30% mm.