+381 35 534 884 info@mlekaramihajlovic.com

O NAMA

Više od dvadeset godina tradicije

Kapaciteti i proizvodni program

MLEKARA MIHAJLOVIĆ DOO posluje od 2000. godine, a u sadašnjem pogonu od 2006. Zapošljava oko 40 radnika. Kapacitet pogona je 30.000 l mleka dnevno.
Proizvodni program obuhvata fermentisane proizvode (paprika u pavlaci i surutku), mešovite proizvode (Fetisimo i Milko Ekstra), sireve (kriška zreli i sitan sir) i mlečni desert (sutlijaš).

 

Kvalitet na prvom mestu

Proizvodi naše mlekare u ponudi su potrošačima u gotovo svim većim trgovinskim lancima širom Srbije. Izvozimo ih u Crnu Goru i Makedoniju. Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa koji garantuju ispravnost i kvalitet.

Nakon što je uveden ISO 9001 : 2000, kao i HACCP standard koji je preduslov za poslovanje na svetskom tržištu, zaokružili smo proizvodni proces, a 2009. godine je od Ministarstva poljoprivrede dobijen izvozni broj za zemlje van EU.

Zlatica bilbord

Zadovoljni potrošači, porast broja radnika, nove proizvodne linije i razvojni programi, uz brojna priznanja za kvalitet sa prestižnih sajamskih manifestacija, pokazatelji su ispravne i ambiciozne poslovne politike. Zlatica je nova robna marka pod kojom će MLEKARA MIHAJLOVIĆ graditi još čvršće tržišne pozicije i, uvereni smo, stići i do vaše trpeze.

Preuzmite dokumente, sertifikate, rešenja