+381 35 534 884 info@mlekaramihajlovic.com

O NAMA

Dvadeset godina tradicije

Kapaciteti i proizvodni program

MLEKARA MIHAJLOVIĆ DOO posluje od 2000. godine. Zapošljava oko 50 radnika. Kapacitet pogona u Paraćinu je 30.000 l mleka dnevno.
Proizvodni program obuhvata sveže pasterizovano mleko, fermentisane proizvode (jogurt, kiselo mleko, kiselu pavlaku i surutku), sirne namaze, sveži, beli, topljeni i polutvrdi sir, mešovite proizvode i dezerte.

 

Kvalitet na prvom mestu

Proizvodi naše mlekare u ponudi su potrošačima u gotovo svim većim trgovinskim lancima širom Srbije, kao i u sopstvenim maloprodajnim objektima. Izvozimo ih u Crnu Goru, Makedoniju i Rusiju.

Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa koji garantuju ispravnost i kvalitet.

Nakon što je uveden ISO 9001 : 2000, kao i HACCP standard koji je preduslov za poslovanje na svetskom tržištu, zaokružili smo proizvodni proces, a 2009. godine je od Ministarstva poljoprivrede dobijen izvozni broj za zemlje van EU.

mleko zlatica
zlatica linija

Zadovoljni potrošači, porast broja radnika, nove proizvodne linije i razvojni programi, uz brojna priznanja za kvalitet sa prestižnih sajamskih manifestacija, pokazatelji su ispravne i ambiciozne poslovne politike. Zlatica je nova robna marka pod kojom će MLEKARA MIHAJLOVIĆ graditi još čvršće tržišne pozicije i, uvereni smo, stići i do vaše trpeze.

Vozni park

  • Hladnjača 10 tona – 1 vozilo
  • Hladnjača 6 tona – 1 vozilo
  • Hladnjača 2,6 tone – 2 vozila
  • Hladnjača 2 tone – 2 vozila
  • Kombi-hladnjača 1 tona – 3 vozila
  • Pickup hladnjača 500 kg – 1 vozilo
  • Pickup putnički – 6 vozila

Istorijat

2001

Početak poslovanje 2001.godine u obnovljenom pogonu nekadašnje mlekare u Krivom Viru,

2003

Novi, moderno opremljen pogon u Paraćinu.

2006

2006. godine su uvedeni ISO HACCP standardi

2018

ZLATICA – BAŠ ZDRAVO. Nova robna marka

Preuzmite dokumente, sertifikate, rešenja