O NAMA

Više od dvadeset godina tradicije

Kapaciteti i proizvodni program

MLEKARA MIHAJLOVIĆ DOO posluje od 2000. godine, a u sadašnjem pogonu od 2006. Zapošljava oko 40 radnika. Kapacitet pogona je 30.000 l mleka dnevno.
Proizvodni program obuhvata fermentisane proizvode (paprika u pavlaci i surutku), mešovite proizvode (Fetisimo i Milko Ekstra), sireve (kriška zreli i sitan sir) i mlečni desert (sutlijaš).

 

Kvalitet na prvom mestu

Proizvodi naše mlekare u ponudi su potrošačima u gotovo svim većim trgovinskim lancima širom Srbije. Izvozimo ih u Crnu Goru i Makedoniju. Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa koji garantuju ispravnost i kvalitet.

Nakon što je uveden ISO 9001 : 2000, kao i HACCP standard koji je preduslov za poslovanje na svetskom tržištu, zaokružili smo proizvodni proces, a 2009. godine je od Ministarstva poljoprivrede dobijen izvozni broj za zemlje van EU.

Zlatica bilbord

Zadovoljni potrošači, porast broja radnika, nove proizvodne linije i razvojni programi, uz brojna priznanja za kvalitet sa prestižnih sajamskih manifestacija, pokazatelji su ispravne i ambiciozne poslovne politike. Zlatica je nova robna marka pod kojom će MLEKARA MIHAJLOVIĆ graditi još čvršće tržišne pozicije i, uvereni smo, stići i do vaše trpeze.

Jedinstveni projekat-
99 najuspešnijih

U sklopu ovog projekta, privrednici će imati priliku da se predstave širokoj javnosti i kroz štampane i digitalne medije. Kampanja, koja već sada ima veliku medijsku pažnju, kontinuirano će raditi na promociji najuspešnijih kompanija Srbije.

Biznis.rs koristio je podatke bonitetne kuće Companywall, sa kojom ima partnerske odnose od samog početka. Podaci korišćeni za obradu su zvanični podaci prikupljeni od Agencije za privredne registre (APR).

99 najuspešnijih – jedinstveni projekat u Srbiji

Preuzmite dokumente, sertifikate, rešenja